Selecteer een pagina

Het is soms moeilijk om uw boerderij goed te laten werken. Het kost je misschien te veel om de boerderij altijd in topconditie te houden terwijl je tegelijkertijd probeert winst te maken. Als de boerderij in uw huishouden voor leeftijdsgroepen is geweest, kunt u zeker niet bereid zijn om deze aan te bieden, zelfs als u winst gaat maken. Verschillende planters zijn vandaag gericht op het lokaliseren van kredietinstellingen voor omgekeerde ranchhypotheken om hen te helpen bij het beheren van dit soort aandoeningen.

Er zijn een aantal specifieke eisen die u moet stellen als u een omgekeerde boerderijhypotheek wilt ontvangen. Ze zijn in wezen hetzelfde als bij elk type omgekeerde hypothecaire lening, een sleutel dat de lener 62 jaar of zelfs volwassener is en ook een huiseigenaar moet zijn. Wanneer de omgekeerde hypothecaire lening daadwerkelijk wordt verkregen, wordt de eigenaar (consument) feitelijk middelen aangeboden in een rond bedrag of zelfs als reguliere maandelijkse overmakingen en wordt hij niet geƫist om het gebouw in te leveren, op voorwaarde dat hij in werkelijkheid nog steeds gebruik maakt van of zelfs bewoont. het.

Een omgekeerde ranch hypothecaire lening is lage rente financiering alleen beschikbaar voor senioren die hun eigen woningen (ranches) bezitten. Het eigen vermogen dat is opgebouwd in het onroerend goed (ranch) wordt gebruikt als zekerheid en het bedrag van de financiering is een percentage van de marktwaarde van de woning (ranch). Deze autolening hoeft niet te worden afgehandeld totdat het huis of de boerderij permanent door de eigenaar wordt verlaten of totdat de eigenaar overlijdt.

Bij het verkrijgen van een omgekeerde boerderijhypotheek beschikt een boer over talloze keuzes waaruit hij kan kiezen. Hij kan maandelijkse afdrachten, een terugbetaling van een rond bedrag of een combinatie van beide verkrijgen wanneer de fondsen worden verdeeld via de omgekeerde hypothecaire lening.