Selecteer een pagina

Het is vandaag de dag heel erg belangrijk om je te verzekeren tegen vervelende situaties. Een huisdier verzekeren denkt men niet direct over na, hoewel ook dit echt belangrijk is. Denk maar eens aan de hoge facturen van de dierenarts die op de deurmat kunnen vallen, wanneer je huisdier ziek geworden is of een gebroken poot heeft opgelopen. Allemaal heel vervelend, maar weten we wel wat de kosten zijn van een bezoek aan de dierenarts? Vaak onderschatten we dit en denken we dus dat een huisdier verzekeren niet nodig zal zijn. Niets is minder waar en daar vertellen we je graag meer over!

Een huisdier verzekeren

Waarom onderschatten we eigenlijk de kosten van de dierenarts en denken we nog steeds dat een huisdier verzekeren niet nodig is? Een vraag waar je echt even bij stil kunt gaan staan, want misschien heb jij nu eenmaal steeds geluk gehad met je huisdier. Het kan voorkomen dat het helemaal mis gaat, hierbij kun je denken aan een allergie, een gebroken poot, maar ook nog erger. In veel van deze gevallen zul je de hulp van de dierenarts hard nodig zijn. Dat betekent dan ook dat rekeningen met de verschillende onderzoeken behoorlijk snel op kunnen lopen. Hier kun jij je als baasje tegenwoordig goed voor verzekeren.

Wat houdt een huisdier verzekeren in?

Als jij als baasje besluit een huisdierenverzekering af te sluiten, dan ben jij er zeker van dat je gedekt bent voor vervelende situaties. Afhankelijk van het pakket die jij kiest kun jij zelfs verzekerd zijn tegen medicaties, echo’s, heupproblemen en nog heel veel meer. Met een uitgebreide dekking ben je tot 6000 euro per jaar verzekerd voor jouw huisdier. Waar kun je het beste jouw huisdier verzekeren?

Waar verzeker jij je huisdier?

Natuurlijk is het heel verstandig om jouw huisdier te gaan verzekeren, maar waar doe je dat nu het beste? Bij https://petsecur.nl/ kun jij je huisdier gemakkelijk en snel verzekeren. Je hoeft slechts de gegevens van je huisdier in te geven en daarna jouw eigen gegevens. Vervolgens maak je een keuze uit één van de pakketten die ze aanbieden en jij kunt binnen de kortste keren genieten van de voordelen die een huisdierverzekering biedt.

Hoeveel ga je betalen?

Dat is een hele goede vraag die wij niet direct kunnen beantwoorden. Het hangt namelijk om te beginnen af van het soort huisdier dat je wilt verzekeren. Er zit nogal een klein verschil tussen een hond, kat en een konijn. Daarnaast speelt het pakket dat je kiest een grote rol, want de basisverzekering is voordeliger dan het extra pakket. Ook kun je nog kiezen voor een aanvullende verzekering, deze maakt de maandpremie net ietsje hoger. Dan hebben we het nog niet gehad over het eigen risico, waaruit jezelf kunt kiezen. Het eigen risico is namelijk minimaal nul en maximaal 150 euro. Als je gaat voor een eigen risico van 150 betaal je iets minder, maar met nul weer net iets meer. Het hangt dus helemaal van jou af!