Selecteer een pagina

Laat je rolstoel geen obstakel zijn voor avontuur en plezier. Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben om spannende ervaringen te beleven, ongeacht fysieke mogelijkheden. Ontdek hoe je met een rolstoel leuke rolstoelvriendelijke uitjes kunt ervaren zonder enige beperking.

Rolstoel klimbos, een unieke ervaring

Het Klim- en Avonturenbos biedt een speciaal rolstoel-klimbos waar je kunt genieten van een unieke klimervaring. Met speciaal ontworpen voorzieningen en begeleiding, kun je de hoogte in gaan en de sensatie van het klimmen ervaren, zelfs als je in een rolstoel zit. Dit gaat niet alleen over avontuur, maar ook over het overwinnen van uitdagingen en het vieren van persoonlijke triomfen.

Toegankelijke avonturen voor iedereen

Naast het rolstoel-klimbos biedt het klimbos een scala aan andere avontuurlijke activiteiten die geschikt zijn voor mensen met verschillende mobiliteitsniveaus. Van touwbanen tot ziplines, er is voor elk wat wils. Het doel is om een inclusieve omgeving te creƫren waarin iedereen kan genieten van opwindende ervaringen.

Ervaar avontuur zonder beperkingen

Waarom zou je je laten beperken door fysieke obstakels? Ontdek de opwinding van avontuurlijke activiteiten en laat je inspireren om grenzen te verleggen. Geniet van de vrijheid om nieuwe ervaringen te beleven en te laten zien dat avontuur voor iedereen toegankelijk is.